DE PE BLOG

8 idei pentru a folosi noua limita de caractere de pe Twitter

Una dintre cele mai importante caracteristici a Twitter-ului de-a lungul timpului a fost legata de ideea postarii unui mesaj nu mai lung de 140 de caractere. Twitter tocmai a modificat aceasta regula definitorie: a extins limita de text a unui tweet de la 140 de caractere la 280 de caractere.

Iata cateva idei despre cum poti folosi noua actualizare a Twitter in beneficiul afacerii tale:

  1. Mai mult spatiu pentru a-ti spune povestea

Primul si cel mai important avantaj al extinderii limitei de text la 280 caractere este ca ai mai mult spatiu pentru a-ti spune povestea si pentru a adauga un context mai mare ideilor tale.

  1. Mai multe link-uri

Mai multe caractere inseamna mai multe link-uri. Acum poti include mai multe link-uri in acelasi tweet, inclusiv pentru a aduce din nou in atentia publicului anumite informatii.

  1. Postari mai eficiente

Noua modificare iti permite sa creezi postari cu un impact mai puternic. Astfel, poti eticheta influencerii tai preferati sau poti distribui cele mai bune articole dintr-o saptamana sau luna.

  1. Crearea unor liste

Postarile care includ liste sunt foarte populare, deoarece ofera cititorilor o multime de informatii intr-un singur loc. Noua limita de caractere iti poate oferi mai multe oportunitati pentru crearea unor liste. Distribuie o lista a instrumentelor tale online preferate, o scurta prezentare, sfaturi rapide sau produse pe care le utilizezi cel mai mult.

  1. Tweet-uri verticale

Acum ai posibilitatea de a crea tweet-uri verticale mai lungi. Acest lucru poate parea inutil, dar ele vor ocupa mai mult spațiu in feed-uri, ceea ce ofera postarilor tale – si, implicit, si brand-ului tau – mai multa vizibilitate. Cu toate acestea, nu folosi aceasta metoda foarte des, pentru ca poate fi enervant pentru cititori.

  1. Citate mai lungi

Cu 280 de caractere, ai acum spatiu suficient pentru a distribui citate mai lungi si pentru a indica sursa. Etichetarea autorului citatului te poate ajuta sa atragi atentia si sa obtii mai multa vizibilitate pentru brand-ul tau.

  1. Intrebari mai lungi

Engagement-ul este cheia dezvoltarii, iar acum poti sa adresezi intrebari mai complexe publicului tau. Astfel, vei genera mai multa implicare si interactiune pe pagina ta.

  1. Mai mult text pentru Retweets

Twitter ne-a oferit ocazia sa adaugam propriile noastre ganduri inaintea tweet-urilor redistribuite, ceea ce reprezinta o oportunitate excelenta de a spune si altora parerea noastra despre o anumita informatie.

Astfel, cu mai multe caractere disponibile, iti vei putea personaliza si mai mult pagina si vei putea interactiona mai eficient cu ceilalti utilizatori.

 

Retelele sociale sunt o metoda ideala pentru a-ti promova afacerea, iar noi te putem ajuta sa fii cat mai activ in Social Media. Te asteptam sa ne scrii la adresa contact@auroramedia.ro!

Vezi detalii despre serviciile noastre de Social Media Marketing: http://servicii-social-media.auroramedia.ro/

 

Sursa: https://www.socialmediatoday.com/news/8-tweet-ideas-for-twitters-280-character-limit/510650/

Te asteptam sa ni te alaturi!

Iti place ceea ce postam? Da-ne un like