DE PE BLOG

Rețeta unei campanii online de succes, într-un timp scurt!

Pentru că viața unei femei este destul de complicată (nu-i așa?) iar munca ei – neprețuită, nu putea trece 8 martie fără să răsplătim eforturile și dăruirea prin care această ființă specială, o adevărată eroină, face față cu brio fiecărei zile.

Despre campanie!

Dar să o luăm cu începutul și să vedem cum am făcut posibilă această răsplată prin intermediul spațiului online.

Secretul este o rețetă scurtă dar eficientă pentru o campanie online reușită! Se ia o agenție de digital marketing iscusită, o cofetărie cu produse delicioase și se face fericit un câștigător! Acesta – sau, mai bine zis, aceasta – fiind una din zecile de concurente aflate în “cursa” pentru premiul delicios pus la bătaie de noi, în colaborare cu ART Cofetărie-Patiserie.

Ce am făcut?

Am început prin a scrie un articol pe blogul nostru, despre concursul în cauză. Am făcut o postare care cuprindea detalii despre concurs, plus regulamentul, și în care îi menționam (ca și în articolul de blog) pe colaboratorii noștri. Am publicat-o pe paginile noastre de Facebook, Google Plus, Twitter, Pinterest, Instagram (împreună cu un InstaStories, desigur) și am distribuit-o în diverse grupuri, astfel încât să aibă vizibilitate sporită.

Care a fost rezultatul?

În numai 5 zile, timp în care a rulat campania, postarea care anunța concursul a fost văzută de 8339 de persoane. Nu am apelat la publicitatea plătită, reach-ul fiind în întregime organic! Postarea a adunat 239 like-uri, 120 comentarii și 205 share-uri.

În urma campaniei, numărul like-urilor paginii de Facebook Aurora Media a crescut cu 151 în doar 5 zile, iar pagina de Facebook a colaboratorilor noștri, ‘ART Cofetărie-Patiserie’, a primit și ea 152 de like-uri noi. A fost o campanie win-win, în urma căreia atât noi cât și cofetăria am beneficiat de creșterea vizibilității în mediul online.

Mulțumim încă o dată Cofetăriei ART și ne bucurăm că împreună am adus zâmbetul pe chipul unei eroine. 🙂

Te asteptam sa ni te alaturi!

Iti place ceea ce postam? Da-ne un like